Slumpad post: En Chromebook
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Storraid

| 2017-07-18 kl 22:58 (2017-07-18, 22:58 GMT +2) | 0

Idag var Elvira här och på eftermiddagen tog vi en pokénad. Det var en raid på g, på level 4 och vi hoppades att det skulle bli en Tyranitar. Joel ringde två vänner, en svarade inte men den andre gav sig iväg till Bergholmstorpet. Han ringde även hem till John som lovade komma. Man behöver nämligen vara rätt många om man ska kunna ta en raid-boss på level 4.

När vi kom dit var det redan ett helt gäng där och de väntade på några till och när vi drog igång var vi 17 stycken! (max är 20 tror jag).

Det gick tämligen snabbt och enkelt att slå den och sen får man några bollar som man kan fånga den med. Alla i vårt gäng lyckades – utom jag. Håhåjaja, tänker att det är bra för barnen att se att man kan hantera det på ett proffsigt sätt och Joel är otroligt snäll numera efter att liknande har skett 🙂Kommentera