Slumpad post: En hel gran
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sova på köksgolvet

| 2009-02-03 kl 14:51 (2009-02-03, 14:51 GMT +2) | 0

Joel har blivit lite kräksjuk och vi sov alla ganska dåligt i natt. Imorse tog vi ner Joel, kuddar, snuttefilt och en liten madrass till köket så Joel kunde ligga där och sova. Nyss tog jag själv en liten tupplur brevid honom där på golvet – det märks att man inte är helt utsövd… 😯5 kommentarer to “Sova på köksgolvet”

 1. Anna EJ skriver:

  Kräkig igen! Inte roligt. Hoppas Joel kryar på sig snart och att ni klarar er denna gången med.

 2. Sue skriver:

  Ja den här gången var det värre, fler kräkningar och dessutom har han varit helt utpumpad idag och i princip bara sovit. John är lite småförkyld men själv är jag dunderförkyld och hostar. Fast så länge vi slipper kräkas är jag ganska nöjd.
  Nu hoppas vi på en bra nattsömn så John hanterar sin första jobbdag på 5 månader och jag min första dag hemma själv på lika lång tid!

 3. sandra skriver:

  Tihi…just nu saknar jag inte småbarns åren direkt :mrgreen:

 4. Sue skriver:

  Haha, kan tänka mig det!

Kommentera